Σχετικά με εμάς

Η Ελλάδα είναι από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου. Πλημμυρισμένη από το μπλε της θάλασσας και λουσμένη με το κίτρινο του ήλιου.

Σε όλη την ιστορία μας σαν λαός εκμεταλλευτήκαμε και τα δύο αυτά αγαθά.

Από τον αφρό της θάλασσας γεννήθηκαν οι καλύτεροι καπετάνιοι, τα καλύτερα ναυπηγία και άνθισε το εμπόριο. Από το χρυσό του ήλιου άνθισε ο τουρισμός και οι σοδιές. Τα τελευταία χρόνια ο ήλιος είναι όντως χρυσό, με την επαγγελματική μετατροπή του σε ηλεκτρική ενέργεια από ιδιώτες.

Από την χρήση των φωτοβολταϊκών πάρκων στην Ελλάδα, καλύπτεται το 7% των αναγκών της χώρας σε ηλεκτρική ενέργεια, γεγονός που μας φέρνει στην 4 θέση διεθνώς μετά την Ονδούρα, την Ιταλία και την Γερμανία, με περίπου 3000 MWp.

Στην ανάπτυξη αυτή, που για το 2021 υπολογίζεται πάνω από 15% σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, οι παραγωγοί βλέπουν επαγγελματικά την επιχείρηση τους και χρησιμοποιούν όλες τις τεχνολογίες που θα μεγιστοποιήσουν την απόδοση τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των παραγωγών με την μεγαλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία είναι οι καθαρές επιφάνειες των panel.

Μετρήσεις σε ετήσιες αποδόσεις φωτοβολταϊκών έχουν δείξει 5% έως και 40% λιγότερη απόδοση σε panel που καθαρίζονται με συμβατικούς τρόπους ή και καθόλου. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές σε παγκόσμιο επίπεδο, η χρήση των Panel προϋποθέτει την σωστή συντήρηση και καθαρισμό τους, σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της περιοχής και την μορφολογία τους εδάφους .
Ενημερωθείτε σήμερα ΔΩΡΕΑΝ από τους ειδικούς στο γραφείο μας για το ποιός είναι ο σωστός τρόπος καθαριότητας και συντήρησης των πάνελ με πιστοποιητικά ISO για την μέγιστη απόδοση της επιχείρησης σας.. και καθαρίσατε.
#𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝗠𝗼𝗿𝗲𝗘𝗮𝗿𝗻𝗠𝗼𝗿𝗲
– Καθάρισε Περισσότερο ΚΕΡΔΙΣΕ περισσότερο

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν από τους εξειδικευμένους εκπροσώπους της CleanYour Solar και κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού αυτοψίας και δημιουργίας της καλύτερης προσφοράς για μέγιστες αποδόσεις